Politika zaštite privatnosti obuhvata informatičku praksu vebsajtova koji imaju linkove prema Politici zaštite privatnosti (svaki oh njih se naziva “Sajt”).  Kontrolu nad podacima na ovom vebsajtu vrši Marsh Ltd čiji je registarski broj 01507274 i čije je sedište na adresi:

MARSH LIMITED
1 TOWER PLACE WEST
TOWER PLACE
LONDON
EC3R 5BU
Kompanija br. 01507274 

Morate biti stari najmanje 18 godina i posedovati zakonska ovlašćenja da biste sklapali pravno obavezujuće ugovore prema važećem zakonu da biste koristili ovaj Sajt i usluge koje isti pruža. 

Da bismo Vas obavestili o svojoj poslovnoj praksi, razvili smo Politiku zaštite privatnosti, a lični podaci prikupljeni na ovom ili putem ovog Sajta u naše ime biće tretirani u skladu sa Politikom zaštite privatnosti. Korišćenjem ovog Sajta pristajete na upotrebu, čuvanje i obradu Vaših ličnih i drugih podataka koji se čuvaju na ovom Sajtu ili koje vi dajete na ovom ili putem ovog Sajta u skladu sa Politikom zaštite privatnosti kako je detaljno izloženo daje u tekstu. 

Politika zaštite privatnosti podleže  ODREDBAMA I USLOVIMA KORIŠĆENJA VEBSAJTA (“Odredbe”).  

U nekim specifičnim slučajevima dešava se da prosleđujemo Vaše lične podatke van Evropskog ekonomskog područja ( “EEA”). Molimo Vas da dalje u tekstu pogledate odeljak o prekomorskom transferu podataka radi dobijanja više informacija o tome.

Ovaj Saju koristi kolačiće.  Kolačići su podaci koje dele Vaš veb pretraživač i neki vebsajt.  Za više informacija o tome kako da koristite kolačiće, o vrstama kolačića koje koristimo i kako da odjavite kolačiće, molimo Vas da pogledate informacije o navigaciji na vebsajtu i odeljak o kolačićima koji je dat dalje u tekstu. 

Imate pravo da pristupite ličnim podacima koji se čuvaju o Vama, i to možete da uradite kontaktirajući nas na  contact@marsh.com U skladu sa lokalnim važećim zakonima Vašeg pravosudnog sistema, svaki takav pristup može se naplaćivati radi pokrivanja naših troškova obezbeđivanja detalja o ličnim podacima koje čuvamo o Vama.  Isto tako, imate pravo da se usprotivite bilo kojoj obradi podataka koja može da Vam načini štetu ili nepriliku, kao i pravo da ispravite, blokirate, izbrišete ili uništite netačne podatke.  

Pod uslovom da ste dali svoju saglasnost, smemo da koristimo Vaše lične podatke u svrhu marketinga.  Za više podataka o marketingu i o tome kako da podesite svoje preferencije, molimo Vas da dalje u tekstu pogledate odeljak o marketingu. 

Prikupljanje, upotreba i otkrivanje ličnih podataka

Podaci koje Marsh prikuplja sa ovog Sajta spadaju u dve kategorije: (1) podaci koje posetioci našeg Sajta daju dobrovoljno i (2) prateći podaci koji se sakupljaju dok posetioci krstare našim Sajtom.  

(1) Podaci koje dobrovoljno ostavljate 

Kada koristite ovaj Sajt, možete da izaberete da nam date podatke kako biste nam pomogli da zadovoljimo Vaše potrebe.  Lični podaci koje prikupljamo zavisiće od toga kako izaberete da koristite ovaj Sajt. 

Kada zatražite brošuru

Ukoliko zatražite brošuru ili više informacija od nas, tražimo od Vas da ostavite svoje ime, e-mail adresu, naziv Vaše organizacije i zemlju u kojoj se nalazite kako bismo mogli da Vam pošaljemo  materijal koji ste tražili i kako biste nam omogućili da Vas identifikujemo kao postojećeg klijenta Marsha. 

Kada se registrujete kod nas i/ili zatražite kvotaciju osiguranja 

Ukoliko se registrujete na Sajtu ili zatražite kvotaciju osiguranja, smemo da zatražimo Vaše ime, e-mail adresu, zemlju, telefonski broj i razlog zbog kojeg nam se obraćate, kao i informaciju o Vašoj poziciji i organizaciji kao i slične neophodne podatke kako bismo Vam poslali kvotaciju.  Na obrascu za podnošenje podataka, obeležićemo zvezdicom koji podaci su opcioni a koji su obavezni.  Svi lični podacu koje nam pošaljete biće korišćeni samo u svrhu navedenu na Sajtu ili u Politici zaštite podataka.

Nakon kvotacije, ukoliko odlučite da nastavite, prikupićemo lične podatke neophodne za finalizaciju relevantne kvotacije i nastavićemo sa unošenjem podataka kao što su Vaše ime, adresa, poštanski broj, kontakt telefon, e-mail adresa, adresa za slanje računa ili podaci o plaćanju koji se odnose na određeni proizvod.  Vaše lične podatke koristićemo za administriranje Vaše polise, obradu reklamacija itd. i uopšte za upravljanje Vašim odnosom sa nama.  Molimo Vas da pogledate odeljak Otkrivanje Vaših podataka radi dobijanja informacije o kategorijama primalaca ličnih podataka.  

Kada ostavljate kometare 

Najzad, ukoliko ostavljate neki komentar u vezi sa bilo kojim sadržajem koji vidite na našem Sajtu, zatražićemo Vaše ime i e-mail adresu, tako da, ukoliko izaberete, možemo da Vas dalje obaveštavamo e-mailom kada drugi takođe prokomentarišu taj sadržaj, a i da bismo mogli da ublažimo kometare sa našom prihvatljivom politikom korišćenja. Treba da budete svesni da će podaci koje ostavljate biti javno dostupni zaposlenima u Marshu i ostalim korisnicima Sajta.

(2) Prateći/Podaci koji se prikupljaju dok krstarite vebsajtom

Dok krstarite Sajtom, takođe smemo da prikupljamo podatke upotrebom oruđa koje se uobičajeno koriste za prikupljanje podataka, kao što su kolačići i veb tačkice (jednim imenom “Podaci koji se prikupljaju dok krstarite vebsajtom”). Podaci koji se prikupljaju dok krstarite vebsajtom  uključuju standardne informacije sa Vašeg veb pretraživača (kao što su tip pretraživača i jezik pretraživača), Vaša Internet protokol (“IP”) adresa, kao i akcije koje preduzimate na Sajtu (kao što su veb stranice koje ste pregledali i linkovi na koje ste kliknuli).  Dalje u tekstu detaljnije ćemo opisati Podatke koji se prikupljaju dok krstarite vebsajtom.

Marketing

Pod uslovom da ste dali svoj pristanak, smemo da koristimo Vaše lične podatke da bismo Vam prosleđivali informacije o ostalim uslugama i proizvodima koje nudi Marsh na polju osiguranja i finansijskih usluga, upravljanja rizikom i konsultantskih usluga ili o našim partnerskim kompanijama za koje smatramo da Vam mogu biti od interesa.  Možemo Vas kontaktirati poštom, telefonom, e-mailom ili na neki drugi način. 

U mogućnosti ste da izaberete koje informacije u vezi sa marketingom dobijate pristupanjem profilnom centru.  Tamo možete da izaberete koje informacije u vezi sa marketingom dobijate i u kojem formatu (npr. e-mailom, SMS-om ili preko RSS čitača).  

Odjavljivanje 

Ukoliko ste ranije naznačili da želite da dobijate poruke u vezi sa merketingom ali sada više ne želite da dobijate te poruke od Marsha, molimo Vas da nas kontaktirate korišćenjem kontakt podataka na dnu ove Politike zaštite privatnosti ili da nas o tome obavestite prilikom razgovora sa nekim od naših predstavnika. Takođe možete da kliknete na dugme 'odjava' na kraju poruke ili da se ulogujete na Sajt i da odjavite sva obaveštenja za koja ste se ranije prijavili; od sledećeg dana više nećete dobijati obaveštenja. Ukoliko su obaveštenja neophodna da biste dobijali usluge koje ste tražili a ta obaveštenja ne sadrže informacije u vezi sa marketingom, neće biti u mogućnosti da odjavite obaveštenja. 

Podaci koji se prikupljaju dok krstarite vebsajtom 

Kolačići

Kao i mnoge druge kompanije, i mi na ovom Sajtu koristimo kolačiće. Kolačići su informacije koje Vaš veb pretraživač deli sa nekim vebsajtom.  Korišćenje kolačića omogućava brže i lakše iskustvo za korisnika. Jedini lični podatak koji kolačić može da sadrži je podatak koji Vi ostavite. Kolačić ne može da čita podatke koji se nalaze izvan hard drajva Vašeg kompjutera. 

Postoje različite vrste kolačića sa različitim funkcijama: 

(i) Kolačići sesije: oni se čuvaju na Vašem kompjuteru samo za vreme Vaše veb sesije. Automatski se brišu kada se pretraživač zatvori. Obično čuvaju anonimni identitet sesije dopuštajući Vam da pretražujete neki vebsajt bez potrebe da se logujete na svaku stranu. Ne prikupljaju nikakve informacije sa Vašeg kompjutera.

(ii) Stalni kolačići – stalni kolačić je onaj koji je sačuvan kao fajl na Vašem kompjuteru, i on tu ostaje kada zatvorite svoj veb pretraživač. Kolačić može da bude pročitan od strane vebsajta koji ga je kreirao kada ponovo posetite taj vebsajt. 

(iii) Kolačići prvog lica: funkcija ove vrste kolačića je da zadrži Vaše preferencije prema određenom vebsajtu. Oni su sačuvani i razmenjuju se između servera i hard drajva Vašeg kompjutera. Ne koriste se ni za šta drugo osim za personalizaciju koju Vi uspostavljate.

Na našim Sajtovima nikada ne koristimo kolačiće trećeg lica ili nepoželjne kolačiće, mada koristimo veb tačkice koje šalju treća lica (molimo Vas da pogledate odeljak o veb tačkicama). 

Za informacije o svim ovim kategorijama kolačića i za više informacija uopšte o kolačićima, molimo Vas da pogledate aboutcookies.org 

Kolačiće koristimo u sledeće svrhe:

Kada je baš neophodno

Kolačići su ključni da bi Vam omogućili da se krećete po Sajtu i koristite njegova svojstva kao što su pristupanje bezbednim područjima Sajta. Bez tih kolačića, usluge koje tražite kao što su pribavljanje kvotacije ili logovanje na Vaš nalog nije moguće obezbediti. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke o Vama koji se mogu koristiti za merketing ili za beleženje gde ste bili na internetu.

Performansa

Kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste Sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće odlaze i da li dobijaju pogrešne poruke sa veb stranica.  Takođe nam omogućavaju da evidentiramo i prebrojimo broj posetilaca Sajta, a to sve nam omogućava da vidimo kako posetioci koriste Sajt u cilju unapređenja načina na koji Sajt funkcioniše. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke koji identifikuju posetioca, pošto su svi podaci koje kolačići prikupljaju anonimni i služe isključivo za unapređenje rada Sajta.

Funkcionalnost

Kolačići omogućavaju da naš Sajt zapamti opcije koje ste birali (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kojem se nalazite) i obezbeđuju unapređenu funkcionalnost. Na primer, Sajt može da zapamti Vaše podatke za logovanje tako da ne morate stalno da se upisujete na svoj nalog kada koristite neki uređaj za pristup našem Sajtu. Kolačići se takođe mogu koristiti da zapamte izmene koje ste napravili u veličini teksta, fontu ili drugim delovima veb stranica koje možete da prilagodite svojim potrebama. Takođe se mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili kao što su gledanje videa ili kometarisanje nekog članka. Informacije koje ti kolačići prikupljaju obično su anonimne. Oni ne prikupljaju podatke o Vama koji se mogu upotrebiti za reklamiranje ili  beleženje gde ste bili na internetu.

Molimo Vas da konsultujete opciju ‘Help’ Vašeg veb pretraživača ili da posetite aboutcookies.org za više informacija kako da aktivirate odnosno deaktivirate kolačiće na Vašem pretraživaču. 

Koristimo Google Analytics koji nam pomaže da vodimo statistiku Sajta. Za više detalja o kolačićima koje daje Google Analytics, molimo Vas da se obratite vebsajtu Google Code 

Veb tačkice

Ovaj Sajt takođe može da koristi i veb tačkice (uključujući i veb tačkice koje isporučuju ili obezbeđuju treća lica), same ili u spoju sa kolačićima, u svrhu kompajliranja informacija o korišćenju Sajta od strane korisnika i interakciji sa e-mejlovima iz Marsha. Veb tačkice su čiste elektronske slike koje mogu da prepoznaju određene vrste informacija na Vašem kompjuteru, kao što su kolačići, kada pogledate neki Sajt vezan za veb tačkicu, kao i opis Sajta koji je vezan za veb tačkicu. Veb tačkice koristimo za održavanje i unapređenje Sajtova i e-mail komunikacije.  Informacije sa veb tačkica smemo da koristimo u kombinaciji sa drugim podacima koje imamo o našim klijentima da bismo Vam obezbedili informacije o Marshu i našim uslugama.  Ovaj pregled obavljamo na anonimnoj osnovi. 

IP adrese

Kada posećujete naše Sajtove, Marsh beleži Vaše Internet protokol (“IP”) adrese da bi pratio i prikupio podatke koji nisu lične prirode. Na primer, Marsh koristi IP adrese da bi vršio monitoring regiona iz kojih korisnici posećuju Sajtove.  IP adrese se čuvaju na takav način da ne možete biti identifikovani prema IP adresi. Ukoliko ne želite da se Vaša IP adresa čuva, molimo Vas da izaberete opciju pomoću nekog od metoda opisanih u odeljku Odjavljivanje navedenom ranije u tekstu

Otkrivanje ili korišćenje Vaših podataka 

Nećemo razmenjivati ni prodavati niti na bilo koji drugi način distribuirati Vaše lične podatke izvan grupe kompanija Marsh & McLennan Companies, Inc. ("MMCo") bez Vaše saglasnosti osim u skladu sa Vašim instrukcijama (uključujući i pružanje usluga za koje ste sa nama sklopili ugovor) ili kako je navedeno u Politici zaštite privatnosti.  Politika zaštite privatnosti ne odnosi se na lične podatke koji se već nalaze u javnom domenu.  Kada raspolažemo ličnim podacima koje smo dobili nezavisno od trećeg lica, čak i onda kada je to pod pretpostavkom da su lica na koja se ti lični podaci odnose obaveštena o razlozima za pribavljanje ličnih podataka i o činjenici da se isti mogu otkriti trećim licima kao što je MMCo, i za te lične podatke važiće odredbe Politike zaštite privatnosti. 

Vaše lične podatke možemo koristiti ili distribuirati u meri u kojoj to dozvoljava zakon i kako je dole opisano: 

(i)                 Pružanje usluga. U toku uobičajenog pružanja usluga našim klijentima, lični podaci se mogu zajednički koristiti u okviru MMCo-a u istraživačke i statističke svrhe, radi administriranja sistema kao i otkrivanja i sprečavanja kriminalnih radnji. Kada nam date informacije koji sadrže lične podatke trećeg lica (imena, adrese ili neke druge podatke koji se odnose na fizička lica), te lične podatke čuvaćemo i koristiti za pružanje usluge opšteg osiguranja kao i drugih usluga pod pretpostavkom da su fizička lica na koja se lični podaci odnose obaveštena o razlozima za prikupljanje ličnih podataka kao i o činjenici da se oni mogu otkriti trećim licima kao što je MMCo.

(ii)              Dobijanje kvotacije i prihvatanje osiguranine. Da bismo Vam dali kvotaciju osiguranja koju tražite i u slučaju da prihvatite osiguraninu, neophodno je da Vaše lične podatke koje smo prikupili podelimo sa relevantnim osiguravačima, posrednicima i pružaocima usluga, konsultantima i kompanijama za istraživanje tržišta i osiguranje kvaliteta.  Onda kada ta treća lica koriste i obrađuju Vaše lične podatke, od njih ćemo zahtevati da Vaše lične podatke koriste isključivo na način koji je kompatibilan sa našom Politikom  o zaštiti privatnosti.  Ukoliko ta treća lica žele da Vaše lične podatke koriste u bilo koju drugu svrhu, imaće zakonsku obavezu da Vas o tome obaveste i da, onda kada se to zahteva, obezbede Vaš pristanak.  Kontaktirajte nas na contact@marsh.com za više informacija o tim trećim licima. 

(iii)            Posrednici i pružaoci usluga. Ponekad kontaktiramo druge kompanije i fizička lica da obave neke radnje ili usluge u naše ime kao što je hostovanje ovoj Sajta, slanje e-mail poruka i obavljanje telefonskih razgovora. Oni mogu imati pristup ličnim podacima, kao što su adrese, radi obavljanja svoje delatnosti, ali im nije dozvoljeno da ih koriste u svrhe koje nisu vezane za pružanje usluga Marsh-u. 

(iv)            Poslovni transferi. U procesu razvoja našeg poslovanja, može se desiti da prodajemo ili kupujemo aktivu. U takvim transakcijama, korisnički podaci, uključujuć i lične podatke, generalno mogu da budu deo transferisane poslovne aktive. Takođe, ukoliko se sam Marsh ili gotovo sva aktiva Marsha preuzme, Vaši lični podaci mogu biti deo transferisane aktive.   Stoga, u datim okolnostima, može se desiti da otkrijemo i /ili  transferišemo Vaše lične podatke trećoj strani odnosno kupcu. 

(v)             Pravna pitanja. Marsh zadržava i ima pravo da bez Vaše prethodne saglasnosti otkrije bilo koji Vaš lični ili podatak o Vašem korišćenju ovog Sajta ukoliko je Marsh u svojoj dobroj veri uveren da je takvo delovanje neophodno da: (a) zaštiti i odbrani prava, imovinu i bezbednost MMCo-a, svojih zaposlenih, drugih korisnika ovog Sajta ili javnosti uopšte; (b) primeni odredbe i uslove koji važe za korišćenje ovog Sajta; ili (c) reaguje na tvrdnje da neki sadržaj ugrožava prava trećih lica. Takođe smemo da otkrijemo lične podatke ukoliko procenimo da je to neophodno u cilju poštovanja važećeg zakona, regulative, sudskog procesa ili zahteva vlade. 

(vi)            Zaposleni u Marsh-u: Vaše lične podatke transferisaćemo našim zaposlenima kao i drugim zaposlenima u okviru MMCo-a koji će obrađivati Vaše lične podatke u naše ime i obavljajući to ispunjavaće sledeće funkcije: odeljenje marketinga vršiće sve marketinške aktivnosti.  Ukoliko je pitanje pravnog karaktera, biće rešavano od strane pravnog tima.  Ukoliko se radi o zapošljavanju novih kadrova i / ili je zapošljavanje u toku, to će biti zadatak kadrovske službe. Ukoliko obrada podataka ima veze sa održavanjem vebsajta, biće prosleđena IT timu a zatim i relevantnoj poslovnoj jedinici.  Dalje, firma želi da obrađuje lične podatke u cilju evaluacije zaposlenih, kao i zbog eventualnih unapređenja ili povišica, kao i transfera.  IT sme da obrađuje lične podatke zaposlenih kao i lične podatke klijenata tokom održavanja sistema ili aplikacija onda kada je pristup tim ličnim podacima neizbežan.

Prekomorski transfer podataka 

Vaši lični podaci mogu biti transferisani u neku zemlju, uključujući i zemlje izvan Evropskog ekonomskog područja (“EEA”), koja nema tako čvrst režim zaštite podataka kao zemlje u okviru EEA, u bilo koju od gorenavednih kao i u svrhu administriranja sistema.  Marsh ima predstavništva u preko 100 zemalja širom sveta, molimo Vas da kliknete ovde da biste dobili listu kompanija iz naše grupe kojima smemo da transferišemo Vaše lične podatke. Moguće je da Vaši lični podaci koje smo prikupili budu prosleđeni ovim predstavništvima – ali samo onda kada zatražite da Vam izvršimo uslugu u drugoj zemlji.

Lični podaci prikupljeni putem ovog Sajta se obrađuju i čuvaju u Sjedinjenim Državama. Marshov provajder veb hostinga posluje u skladu sa okvirom “sigurne luke” Evropske unije kako je propisano od strane Ministarstva trovine Sjedinjenih Dražava a odnosi se na prikupljanje, korišćenje i zadržavanje podataka iz Evropske unije.  Kada onaj ko prima podatke nije sertifikovan u skladu sa okvirom “sigurne luke” Evropeske unije, obezbedićemo da Vaši lični podaci budu adekvatno zaštićeni koristeći druge mere.  

Ukoliko Marshu date lične podatke koji se odnose na drugo lice na ili putem Sajta a ti lični podaci su zaštićeni od strane druge države ili zemlje, bićete odgovorni za poštovanje važećih zakona u onoj meri u kojoj se oni odnose na Vaše pravo da koristite te lične podatke, da ih transferišete Marshu, da ih Marsh čuva u elektronskoj formi na Sajtu i da koristi te lične podatke u delatnosti posredovanja i pružanja drugih usluga Vašoj organizaciji u skladu sa Politikom zaštite privatnosti.

Ažuriranje Vaših ličnih podataka

Veoma je važno da lični podaci koje imamo o Vama budu tačni, potpuini i ažurni.  Ukoliko se bilo koji od podataka u vezi sa Vama promeni, možete nas o tome obavestiti tako što ćete ažurirati svoje lične podatke na svom nalogu.  To takođe možete učiniti slanjem e-maila na contact@marsh.com.  

Prihvatljiv način korišćenja

Ukoliko ostavljate komentar uz bilo koji sadržaj na sajtu Marsha ili učestvujete u nekom od Marshovih foruma za diskusiju ili pričaonici, molimo Vas da to činite u duhu sledećih pravila: 

Molimo Vas da budete precizni i /ili iskreni u svojim komentarima. 

Molimo Vas da se pridržavate zakona koji važe u Vašoj zemlji – nemojte koristiti ovaj Sajt da postavljate pogrdne, bestidne, uvredljive, zapaljive ili sadržaje pune mržnje.

Nemojte povređivati prava intelektualne svojine (na primer autorska,  prava zaštitnog znaka ili baza podataka) drugih.

Mišljenje svakog učesnika je njegovo ili njeno lično mišljenje i ne bi trebalo smatrati da odražava mišljenje Marsha.  

Vaše komentare prenećemo zaposlenima u MMCo koji će pratiti komentare ostavljene na vebsajtu. Za više informacija na koji način će zaposleni u MMCo obrađivati Vaše lične podatke, molimo Vas pogledajte odeljak Otkrivanje ili korišćenje Vaših podataka; paragraf (vi) Zaposelni u Marshu.

Spoljni linkovi 

Marsh ima linkove prema drugim vebsajtovima čiju politiku zaštite privatnosti ne kontrolišemo. Kada napustite naše servere (možete da znate gde se nalazite proverom URL-a u polju lokacije Vašeg veb pretraživača), korišćenje ličnih podataka koje unosite nalazi se u domenu politike zaštite privatnosti operatera vebsajta koji posećujete. Ta politika zaštite privatnosti može da bude drugačija od naše. Ako ne možete da nađete politiku zaštite privatnosti bilo kojeg od tih vebsajtova putem linka sa početne strane vebsajta, za više informacija o tome treba da kontaktirate direktno taj vebsajt. 

Bezbednost 

Usvojili smo tehničke i organizacione mere neophodne za osiguranje bezbednosti ličnih podataka koje prikupljamo, koristimo i održavamo kao i sprečavanje njihovog menjanja, gubitka, neovlašćenog obrađivanja ili pristupanja, uzimajući u obzir stanje u kojem se nalaze, prirodu podataka koji se čuvaju i rizike kojima su izloženi imajući u vidu ljudski faktor i prirodno okruženje. Međutim, iako su naše sigurnosne mere delotvorne, nijedan sigurnosni sistem nije idealan. Ne možemo da garantujemo sigurnost naših baza podataka, niti možemo da garantujemo da lični podaci koje unosite neće biti presretani tokom prenosa preko interneta. Od Vas tražimo da sa svoje strane držite u strogoj tajnosti kompjuterske lozinke koje koristite za pristup Internetu ili ovom Sajtu.  Ohrabrujemo odgovorno prijavljivanje slabih tačaka koje se mogu naći na našim Sajtovima ili na aplikacijama raspoloživim na našim Sajtovima.

Informacije vezane za zaposlenje 

Ovaj Sajt može da pruža mogućnost za podnošenje Vaše biografije ili obrasca prijave radi zaposlenja. Ukoliko šaljete podatke u tu svrhu, koristićemo (što može da znači i transfer) poslate lične podatke za procenu Vaše kvalifikovanosti i kontaktiraćeno Vas u vezi sa bilo kojom pozicijom u Marshu ili nekoj od partnerskih kompanija za koju pretpostavljamo da možete biti zainteresovani. 

Može se desiti da prosledimo Vaše lične podatke drugim članicama MMCo-a u svrhu razmatranja Vaše prijave.  To će podrazumevati transfer Vaših ličnih podataka našim zaposlenima koji će obraditi Vašu prijavu. Za više informacija o tome na koji način će zaposleni u MMCo-u obraditi Vaše lične podatke, molimo Vas pogledajte odeljak Otkrivanje ili korišćenje Vaših podataka; paragraf (vi) Zaposleni u Marsh-u.

Ažuriranje Politike zaštite privatnosti

Politika zaštite privatnosti je poslednji put ažurirana 8. maja 2012. Politika zaštite privatnosti se periodično ažurira. Kada to učinimo, promene u Politici o zaštiti privatnosti stupaju na snagu odmah. Ukoliko ste redovan posetilac ovog Sajta, preporučujemo Vam da Politiku zaštite privatnosti redovno proveravate. 

Kontakt informacije
Pitanja u vezi sa Politikom zaštite privatnosti trebalo bi nam upućivati preko obrasca: obrazac za kontakt ili slanjem dopisa na sledeću adresu: 

Polly Naher
Marsh Limited
Tower Place East
Tower Place
London
EC3R 5BU